Украинска трагедия

18+ Внимание, нецензурна лексика!

Вчера се състоял някакъв митинг „в защита на Украйна“. Много бил голям! Сигурно има доста снимки. И аз намерих няколко. На украински бежанци участващи в митинга. Предлагам няколко. Оригиналите са тук, но аз съм ги запазил отделно, за да не вземат да изчезнат. За онези, които не виждат нищо ненормално съм оградил елементите, на които да обърнат внимание.

От шест плаката четири са нецензурни. Добре се разбират, ако и да са на украински.

Ето речта на мира и демокрацията, изказана от съвсем млади момичета. И изглеждат видимо доволни. Не им стигат думите, а и картинки са сложили. Цветът на Украйна …

Oще един нецензурен плакат

Този текст явно представлява някакъв популярен антивоенен лозунг, защото се повтаря на няколко плаката.

А на протеста има и деца. Тези двете отпред вероятно не могат да четат, но другите две зад плаката сигурно вече са научили какво значи „нахуй“.


Сега сложете тези бежанци до нашия харвардец, до европейската „цивилизация“, към която са се устремили. Контрастира, нали. Украинците дори не се досещат, че у нас, пък и в цяла Европа, такъв нецензурен език на публично място не е нормален. Ако аз бях на този митинг щях да се срамувам от украинците. Просто не мога да си представя как претенциите на нашите евроатлантици за цивилизованост, изисканост, интелект и образованост се връзват с манталитета на тези украинци. Цивилизационния избор събра нашите евро- и американофили с "цивилизовани люде" с каруцарски език... А от нас се отдръпваха ... ние сме били лошия матрял, чипа да сме си сменяли. Каква ирония!

И не, случаят с този митинг не е изолиран. Андрей Ваджра, украинец, който с години изследва случващото се в Украйна и който е прогонен от „демократичния режим“ твърди, че украинците са изпаднали в дълбока морална криза, в тотална безнравственост, а езикът който демонстрират тук е норма в Украйна. По долу предлагам две видеа на Ваджра. За съжаление на руски, но много от нас знаят руски. Нямам възможност да ги превеждам.

Първото видео разказва за поведението на украинските бежанци, главно в Молдова, но се споменават и Полша и Литва. Както е тръгнало, украинските бежанци скоро ще бъдат гонени навсякъде където се появят. Проблемът с тях тепърва ще ескалира, включително у нас, включително под формата на престъпност. Видеото завършва доста интересно. С един молдовец, който се възмущава, че тяхното проевропейско правителство издало заповед, да се наказва всеки, който разпространява компрометиращи материали за украинските бежанци!


Андрей Ваджра: За нравственото подивяване на украинските патриоти, 15.03.2022. (№ 106)


Второто видео вече има английски надписи за нашите евроатлантици. То разказва за индоктринацията на украинските деца в омраза към руснаците и добре се допълва с първото видео и със снимките тук. Така можете да разберете през какво са минали трите девойки горе, които държат вулгарни плакатчета и смятат че протестират срещу войната.


Андрей Ваджра: Политическата педофилия на украинския неонацизъм, 15.12.2017. (№13)


Да, Андрей Ваджра е прав. Украйна е потънала в бенравственост, в тотална аморалност и егоизъм. Украинската съветска република беше силно развита икономически, с огромен дял машиностроене, самолетостроене, ракетостроене, металургия, селско стопанство, образование, наука ... а какво е днес, след 32 години "демокрация"? Една нравствена клоака. Тъжно, жалко, болезнено. Болезнено за един умен и способен братски народ. Ето до какво води предоверяването на Запада. В Украйна Запада допусна и поощри безнаказаност за най-тежки престъпления. Трябва ли да се чудим, че резултатът е такъв. Да, украинският народ се нуждае от лечение. Тези рани ще кървят с десетилетия. Хора осъзнайте се, защото ние сме следващата жертва във войната на САЩ срещу Русия.

Кихано
25 март 2022